STEAUA în Liga Campionilor / Iată ce jucători au fost incluși în lot

Marţi, 03 Septembrie 2013, 18:23
72
Steaua se pregătește temeinic pentru meciurile din Liga Campionilor. Mijlocașul Alexandru Chipciu, care este accidentat în acest moment, a fost trecut pe lista echipei Steaua București pentru grupele Ligii Campionilor, dar din lotul "roș-albaștrilor" nu fac parte Răduț, Râpă, Nikolici și Mihai Costea, a anunțat, marți, site-ul oficial al campioanei României.


Jucătorii incluși pe lista UEFA pentru grupele Ligii Campionilor sunt următorii:


Portari: Florin Niță, Ciprian Tătărușanu, Valentin Cojocaru (lista B);
Fundași: Lukasz Szukala, Florin Gardoș, Iasmin Latovlevici, Daniel Georgievski, Paul Pîrvulescu, Fernando Varela;
Mijlocași: Mihai Pintilii, Alexandru Chipciu, Lucian Filip, Cristian Tănase, Andrei Prepeliță, Adrian Cristea, Nicolae Stanciu, Ionuț Neagu, Alexandru Bourceanu, Adrian Popa;
Atacanți: Leandro Tatu, Federico Piovaccari, Pantelis Kapetanos, Gabriel Iancu.


Amintim că echipa Steaua București a fost repartizată în grupa E a Ligii Campionilor, alături de formațiile Chelsea Londra (Anglia), Schalke 04 (Germania) și FC Basel (Elveția). Steaua va juca primul meci din grupa E a Ligii Campionilor, în data de 18 septembrie, în deplasare, cu echipa germană Schalke 04.


Steaua a reușit să obțină semnăturile jucătorilor Pantelis Kapetanos (CFR Cluj), Fernando Varela (FC Vaslui) și Ionuț Neagu (Oțelul Galați) cu puțin timp înainte de expirarea temenului limită pentru trimiterea listei la UEFA (marți, ora 13.00), anunță Mediafax.
Pagina a fost generata in 0.4047 secunde