Play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua dă piept cu polonezii de la Legia Varșovia

195
Steaua dă piept cu polonezii de la Legia Varșovia - fotbalsteaua-1377024886.jpg

Articole de la același autor

În această seară, campioana României, Steaua București, va juca primul meci din "dubla" play-off-ului Champions League, cu Legia Varșovia. Partida se va disputa pe Național Arena, de la ora 21.45, și va fi difuzată în direct de posturile Digi Sport 1 și Dolce Sport 1. 

"Roș-albaștrii" sunt încrezători în disputa cu polonezii lui Jan Urban, mizând pe forma bună din ultima vreme, determinare și agresivitate. În schimb, ceea ce l-a nemulțumit pe tehnicianul Stelei este gazonul veșnic peticit de pe Arena Națională. 

"În ultimul timp, am reușit să demonstrăm că suntem o echipă foarte bună. Oamenii vin la stadion pentru că iubesc Steaua. Mâine seară (n.r. - în această seară) sperăm să ridicăm oamenii de pe scaune de mai multe ori. Sunt mândru că jucăm pe o asemenea arenă, dar ar trebui ca gazonul să fie mai bun. Mi-aș dori un avantaj de 2-3 goluri pentru retur", a spus antrenorul Laurențiu Reghecampf. 

Iată cum ar putea arăta Steaua în această confruntare: Tătărușanu - Georgievski, Chiricheș, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari. 

Returul cu Legia va avea loc pe 27 august, la Pepsi Arena din Varșovia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3636 secunde