Steaua București s-a calificat în optimi după ce a învins Ajax. Fanii au sărbătorit în Piața Universității

155
Steaua București s-a calificat în optimi după ce a învins Ajax. Fanii au sărbătorit în Piața Universității - steaua-1361518672.jpg
Echipa Steaua București s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, seara trecută, pe Arena Națională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formația olandeză Ajax Amsterdam, în manșa secundă a 16-imilor competiției. Steaua va întâlni în optimi echipa engleză Chelsea Londra, deținătoarea Ligii Campionilor.

După 120 de minute de joc, scorul era 2-0, golurile fiind marcate de Latovlevici '38 și Chiricheș '76.

La loviturile de departajare, pentru Steaua au înscris Rusescu, Nikolici, Filip și Latovlevici. Pentru Ajax Amsterdam au marcat Eriksen și De Jong și au ratat Schone și Moisander.
La meciul de pe Arena Națională au asistat aproximativ 45.000 de spectatori, între care și 500 de fani olandezi.

Aproximativ 500 de fani au sărbătorit în Piața Universității din Capitală calificarea echipei Steaua în optimile de finală ale Ligii Europa, în urma victoriei din manșa secundă cu Ajax Amsterdam, scor 6-2 după loviturile de departajare.

Jandarmii prezenți în Piața Universității au pus garduri de protecție în zonă și nu i-au lăsat pe suporteri să intre pe carosabil.

Autocarul cu jucătorii Stelei a trecut pe la Universitate, dar nu a oprit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Februarie 2013
Stire din Sport : Fotbalist mort la doar 37 de ani
Pagina a fost generata in 0.6521 secunde