STEAUA ar putea risca EXCLUDEREA din Europa?

218
1
STEAUA ar putea risca EXCLUDEREA din Europa? - steauabucuresti28f8e2c11254d40b1-1377246952.jpg

Articole recomandate

Steaua n-a scăpat de grijile excluderii din Europa. Roș-albaștrii au probleme mari din nou, iar evenimentele de la meciul cu Legia vor ajunge iar pe masa Comisiei de Disciplină de la UEFA. De această dată însă o sancțiune ar putea fi dramatică pentru campioni, având în vedere statutul de recidiviști, anunță realitatea.net.


Steaua este sub lupa UEFA pentru incidentele provocate de suporterii săi de-a lungul timpului, iar "Dosarul Valiza" i-a atras o excludere de un an din cupele europene. Pedeapsa a fost cu suspendare, însă clubul roș-albastru a rămas sub monitorizarea forului european. Stelei i s-a impus ca timp de cinci ani să nu mai comită nici o abatere majoră, în caz contrar urmând ca excluderea de un an să fie activată.


Din păcate, Steaua a ajuns mai repede decât era cazul pe masa Comisiei de Disciplină a UEFA.


Mai întâi, a fost incidentul cu Mihai Stoica de la Skopje, precedat de interzicerea accesului presei la antrenament. Meciul cu Legia Varșovia de pe Arena Națională va aduce din nou clubul român în atenția instituției de la Nyon.


Apoi, în repriza a doua a meciului cu Legia, când polonezii au egalat, portarul Dușan Kuciak s-a întors spre peluza la care stăteau fanii Stelei, bucurându-se în mod ostentativ. Suporterii echipei roș-albastre nu au rămas datori și au aruncat din tribune cu brichete și cu cartoanele pe care le folosiseră la coregrafie. Kuciak a colectat o grămadă de brichete și alte corpuri solide, le-a acoperit cu grijă cu tricoul de joc și a plecat decis spre obervatorul de la marginea terenului la finalul meciului, completează sursa citată.




Comentează știrea

atelistu
23 august 2013
MM

a fost sanctioant de club, care s-a disociat de gestul lui; nu-i poate fi imputat; suporterii stelisti au fost provocati sistematic si premeditat de polonezi; iar clubul a fost atentionat ca va fi sanctiont daca va reveni inatentia forurilor europene daca va mai fi implicat in operatiuni dubioase (coruperi, meciuri trucate...). Nu daca suporterii sau unii gorobetei o fac pe nebunii. Si chairt daca se vor lua masurti abuzive impotriva lor, mai e TAS! De cand turcii (clar vinovati) au castigat procesul cu UEFA, au cam ajuns apa de ploaie astia... Exista si niste interese economice in aceste meciuri, UEFA e bine sa se abtina! Altfel, pot fi acuzati ei de interese obscure. (Va mai amintiti de scandalul ursuletilor de plus, incarcati cu euroi?)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1743 secunde