Start al Campionatului Județean de mini-baschet. "Un proiect la care țin foarte mult!"

559
Start al Campionatului Județean de mini-baschet.

Articole de la același autor

Asociația Județeană de Baschet Constanța pregătește organizarea Campionatului Județean de mini-baschet și baby-baschet (masculin și feminin). 


Proiectul vizează în principal promovarea și dezvoltarea baschetului în mai multe orașe din județ, atragerea copiilor din clasele primare spre practicarea acestui sport atât de îndrăgit pe plan local, național și mondial, lărgirea bazei de selecție, implementarea unui program unitar de antrenamente, angrenarea copiilor între 5 și 10 ani în diverse competiții, creșterea numărului de cluburi de baschet și implicit a spor-tivilor legitimați și, nu în ultimul rând, creșterea numărului de profesori/antre-nori cu specializare baschet. 


De altfel, atunci când au creionat proiectul "Campionatul Județean de mini-baschet și baby-baschet Constanța", specialiștii Asociației Județene de Baschet Constanța s-au gândit că prin intermediul baschetului pot oferi copiilor o alternativă la tentațiile societății moderne, precum și o oportunitate pentru maximizarea potențialului biologic prin creșterea și dezvoltarea armonioasă, dar și a educației integrale și a integrării sociale. 


"Copiii din județul Constanța meritau un astfel de campionat. Este un proiect la care țin foarte mult și pe care doresc să-l extind", a declarat Andrei Talpeș, președintele Asociației Județene de Baschet Constanța. 


Meciurile din cadrul Campionatului Județean de mini-baschet și baby-baschet vor avea loc în fiecare week-end, începând cu acesta, la Complexul Sportiv "Tomis", din strada Flămânda. 


Sâmbătă, 27 mai, primul meci va programat de la ora 9, între MC Ball 2 Mangalia și Laguna (mini-baschet, masculin), iar ultima partidă va avea loc la ora 18, între Laguna și CS Toyin (baby-baschet, masculin). 


Duminică, 28 mai, programul va fi același, interval în care vor evolua formațiile MC Ball 1 și 2, BC Athletic 1 și 2, Phoenix, Clubul Elevilor, Deceneu, Cormoran, CSS 1, CS Toyin și Laguna. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4454 secunde