HCDS - Dunărea Călărași, în Liga Națională de handbal masculin

Stănescu: "Suntem la doar cinci puncte de fotoliul de lider"

217

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța joacă, astăzi, de la ora 20, la Sala Sporturilor, împotriva celor de la AHC Dunărea Călărași, într-un duel contând pentru etapa a Xl-a a Ligii Naționale. Prețul unui bilet de acces este de 10 lei. 


Meciul este unul extrem de important pentru echipa antrenată de Sandu Iacob. O victorie în fața Dunării Călărași ar însemna, pentru prima dată în acest sezon, un șir de trei victorii consecutive. În plus, HC Dobrogea Sud ar urma să-și depășească la puncte adversara și poate ajunge până pe locul 5, profitând și de faptul că alte două formații clasate mai bine în acest moment, SCM Politehnica Timișoara și HC Odorhei, vor avea meci direct. 


O altă veste bună a sosit de la București, unde CSA Steaua a trecut cu 31-28 de Dinamo și i-a "suflat" fotoliul de lider. Astfel, ecartul dintre HC Dobrogea Sud și Steaua este de doar cinci puncte. 


"Situația este mult mai bună acum, la doar cinci puncte de primul loc. Am văzut și meciul dintre Steaua și Dinamo și mă așteptam să se impună steliștii. Dinamo nu trece printr-o perioadă prea bună și a pierdut din elan. În aceste condiții, victoria contra Dunării Călărași este extrem de importantă. Pentru moralul nostru, dar mai ales pentru faptul că îi depășim în clasament. În același timp, putem profita și de faptul că alte două formații clasate înaintea noastră, Poli Timișoara și Odorhei, au meci direct", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț "Rudi" Stănescu. 


Pentru această partidă, antrenorul Sandu Iacob nu se va putea baza pe pivotul sârb Zoran Nikolic, care s-a operat la genunchi și va absenta cel puțin o lună, și nici pe interul stânga Nemanja Mladenovic, care va reveni după duelul din Cupa EHF, cu Magdeburg. În schimb, bosniacul Dejan Malinovic este refăcut 100% și, împreună cu "dublura" sa de pe post, Nikola Crnoglavac, este pregătit să facă un nou meci mare. 


Meciul va fi transmis, în direct, pe Digi Sport 3 și Telekom Sport 3.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1974 secunde