€ 4.683
£ 5.2808
$ 4.1063

Mai multe ştiri online:

Stagiu internațional de Ju-Jitsu, stilul "Hakko-Ryu", la Mangalia

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
În perioada 14-16 septembrie, la Mangalia, în sala „Shaolin” de la Casa Tineretului din Mangalia, se va desfășura un stagiu internațional de Ju-Jitsu, stilul „Hakko-Ryu”, condus de marele maestru Johny Lenskens, 8 Dan, și maestrul Luc Raymaekers, 5 Dan, din Belgia.

La stagiu vor participa sportivii secției de Ju-Jitsu „Hakko-Ryu”, din cadrul clubului, secție condusă de Adrian Stîlpeanu, 2 Dan, dar și din alte secții și cluburi.

Participarea este liberă. La stagiu se dorește aprofundarea tehnicilor specifice acestei școli și pregătirea practicanților în vederea susținerii examenelor de grad.

„Este a treia vizită a maestrului belgian și sperăm să vină în continuare pentru a ajuta sportivii noștri să evolueze în această artă marțială japoneză, cu o origine nobilă, în stilul de luptă al samurailor”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, președintele CS Marea Neagră Constanța, Florin Iordănoaia. 

Stagiul este organizat cu sprijinul Fundației Județene pentru Tineret Constanța (președinte Carmen Drăghici). 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
ieri, ora 17:33 Foto : Afaceri imobiliare. Cartier imens  de locuințe, în zona „Abator“ 2526 vizite, 0 comentarii Afaceri imobiliare. Cartier imens de locuințe, în zona „Abator“
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1582 vizite, 0 comentarii Horoscop
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7779 secunde