€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Stagiu internațional de Ju-Jitsu, stilul "Hakko-Ryu", la Mangalia

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
În perioada 14-16 septembrie, la Mangalia, în sala „Shaolin” de la Casa Tineretului din Mangalia, se va desfășura un stagiu internațional de Ju-Jitsu, stilul „Hakko-Ryu”, condus de marele maestru Johny Lenskens, 8 Dan, și maestrul Luc Raymaekers, 5 Dan, din Belgia.

La stagiu vor participa sportivii secției de Ju-Jitsu „Hakko-Ryu”, din cadrul clubului, secție condusă de Adrian Stîlpeanu, 2 Dan, dar și din alte secții și cluburi.

Participarea este liberă. La stagiu se dorește aprofundarea tehnicilor specifice acestei școli și pregătirea practicanților în vederea susținerii examenelor de grad.

„Este a treia vizită a maestrului belgian și sperăm să vină în continuare pentru a ajuta sportivii noștri să evolueze în această artă marțială japoneză, cu o origine nobilă, în stilul de luptă al samurailor”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, președintele CS Marea Neagră Constanța, Florin Iordănoaia. 

Stagiul este organizat cu sprijinul Fundației Județene pentru Tineret Constanța (președinte Carmen Drăghici). 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3739 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1104 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.747 secunde