Stagiu de pregătire pentru tricolorele U17 la Mogoșoaia

Marţi, 06 Aprilie 2021, 21:36
365
Reprezentativa feminină Under 17 a României s-a reunit luni, 5 aprilie, pentru un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, care se va încheia pe 13 aprilie.

După acțiunea de selecție de la finalul lunii martie, tricolorele mici au programat în această săptămână un nou cantonament, în vederea pregătirii jocurilor oficiale din această toamnă. Pe lista jucătoarelor convocate au apărut și câteva nume noi, obiectivul acestei acțiuni fiind în continuare de a monitoriza și observa jucătoare care ar putea face parte din lotul pentru calificările la turneul final WU17 EURO.


Pe lângă sesiunile de antrenament, junioarele U17 vor disputa și două jocuri amicale în compania tricolorelor mai mari, de la U19, care se află și ele într-un stagiu de pregătire în această perioadă.

Naționala Under 17 a fost repartizată în Grupa 5 din Liga B, alături de Turcia și Letonia. Gazda grupei de calificare va fi Turcia, turneul urmând a se disputa în perioada 30 septembrie – 6 octombrie.Pagina a fost generata in 0.2769 secunde