€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Stadionul Viitorului, omologat pentru noul sezon al Ligii 1

Ştire online publicată Miercuri, 11 Iulie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Baza sportivă a Academiei „Gheorghe Hagi” a fost inspectată în vederea omologării stadionului Central, pe care FC Viitorul dispută partidele din Liga 1, pentru sezonul 2018/2019, informează site-ul oficial al clubului.

După ce s-au inspectat toate zonele și sectoarele din incinta și exteriorul arenei Centrale, s-a constatat că stadionul întrunește toate condițiile prevăzute în regulament și solicitate de LPF, astfel că a fost omologat și pentru noul sezon al Ligii 1.

La această inspecție, au participat Mihai Stancu (șef departament inspecție stadioane LPF), Sorin Cojocaru (responsabil securitate în cadrul FRF), Sorin Rondak (reprezentant deținător drepturi TV), Mihai Orzan (consilier DJST Constanța), Erdin Gafar (Pambu Security), precum și reprezentanți ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, ai ISU Dobrogea. Din partea FC Viitorul, au participat Constantin Stamate (director organizare, ordine și siguranță), Decebal Curumi (director coordonator organizare meciuri) și Costin Anton (administratorul stadionului Central).

Start în aventura europeană

FC Viitorul se află în fața unei noi aventuri europene. Mâine, echipa constănțeană va întâlni, în deplasare, în prima manșă din turul 1 al Europa League, formația Racing FC Union (Luxemburg).

O partidă pe care constănțenii o pregătesc cu maximă atenție. Astfel, după revenirea din cantonamentul din Polonia, fotbaliștii lui Gheorghe Hagi au reluat antrenamentele încă de duminică, efectuând, luni și marți, câte două ședințe de pregătire la baza sportivă de la Ovidiu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7836 secunde