Stadionul "Farul", în așteptarea comisiei Federației Române de Fotbal

677

Articole de la același autor

Este o zi importantă pentru conducerea și suporterii echipei SSC Farul Constanța. Astăzi, de la ora 12, pe stadionul "Farul" din strada Primăverii, va fi prezentă o comisie din partea Federației Române de Fotbal, alături de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Jandarmeriei Constanța, pentru a analiza condițiile în care se prezintă terenul și împrejurimile arenei.

În urmă cu două luni, gazonul a fost reînsămânțat și tușat, iar în momentul de față se află într-o stare bună.

Al doilea impediment care pune în pericol omologarea stadionului pentru meciurile oficiale este situația tribunelor și a facilităților ce deservesc buna desfășurare a lucrurilor.

De o săptămână s-a lucrat serios la rezolvarea acestor probleme. În ajutorul suporterilor au sărit și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, alături de 50 de tineri voluntari, din cadrul Asociației Elevilor din Constanța, Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța și Asociația Grupurilor Locale de Tineret Constanța.

Astfel, s-au adunat zeci de saci de gunoi, s-au alungat "musafirii nepoftiți" de prin preajma stadionului și s-au curățat tribunele. Chiar dacă problema stadionului este departe de a se fi rezolvat, suflarea alb-albastră este optimistă că arena va primi undă verde din partea FRF, iar derby-ul cu Progresul Spartac București, din 14 aprilie, se va disputa pe stadionul "Farul" din Constanța.

"DJST Constanța face frecvent astfel de acțiuni la stadion. Există o colaborare cu suporterii și conducerea SSC Farul, prin care încercăm să întreținem cât se poate de bine baza sportivă. Ne-am fi dorit să asigurăm paza unității și dinspre strada Primăverii, fiindcă de acolo provin cele mai multe gunoaie. Localnicii din zonă vin și își aruncă gunoiul peste gard. Zeci de saci menajeri am umplut din jurul stadionului, numai la ultima activitate", a declarat Mariana Solomon, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1922 secunde