Stadionul de la Techirghiol arată din ce în ce mai bine

Vineri, 05 Iunie 2020, 21:10
197
Stadioanele din județul Constanța lasă de cele mai multe ori de dorit în ceea ce privește modul în care arată tribunele sau gazonul acestora, însă printre micuțele arene există și unele care încep să prindă viață. Este și cazul stadionului de la Techirghiol, care, în ultimul timp, a început să strălucească.

S-au montat 400 de scaune, s-a instalat o tabelă electronică, iar suprafața de joc a fost reabilitată și acum se prezintă la un nivel cel puțin de Liga a II-a.

"Orașul Techirghiol se modernizează, iar infrastructura sportivă nu putea rămâne în urmă. Visăm la o promovare istorică, dar pentru asta avem nevoie de un sponsor care să asigure un buget mai mare decât poate în acest moment să susțină Primăria Techirghiol.

Suntem în discuții cu mai multe firme din zonă, dar până acum nu avem nimic concret", a precizat președintele Clubului Sportiv Sparta Techirghiol, Remus Logofătu.

Echipa de fotbal Sparta Techirghiol se află în Liga a 4-a și speră ca, în sezonul viitor, să promoveze în Liga a III-a. Pagina a fost generata in 0.2004 secunde