SSC Farul, obiectiv ambițios: promovarea în Liga I

801
SSC Farul, obiectiv ambițios: promovarea în Liga I - ssc-1531752835.jpg

Articole de la același autor

După ce a bătut palma cu noul investitor, Emanuela Gavrilă, conducerea SSC Farul a anunțat că are ambiții mari pentru sezonul următor, vizând chiar promovarea în Liga I. 


"Am stabilit obiectivul: încă o promovare istorică! A treia promovare în tot atâți ani de activitate. Adunarea Generală a Membrilor cotizanți ai Asociației Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanța a semnat, prin reprezentanții săi desemnați, un acord de asociere cu dna. Emanuela Gavrilă, o fostă sportivă de performanță, originară din Constanța, al cărei principal obiectiv este susținerea performanței sportului românesc. Este un acord de colaborare, nu o preluare sau o cedare. În continuare, la fel ca și până în prezent, vocea dumneavoastră, a celor care susțineți proiectul SSC Farul se va face auzită. Toate deciziile se vor lua de comun acord, în interesul echipei și al performanței. Credem cu tărie că am luat cea mai bună decizie și că în acest mod am asigurat dăinuirea spiritului farist. Ne mai despart trei săptămâni de startul campionatului și avem foarte multe de făcut. Așteptăm cu înfrigurare tragerea la sorți, pentru a putea plănui meciul de debut", a transmis conducerea SSC Farul. 


Suporter Spirit Club Farul Constanța organizează preselecții pentru grupele de copii și juniori născuți între anii 2001 și 2009. Tinerii fotbaliști care își doresc să îmbrace tricoul alb-albastru sunt așteptați în zilele de marți, miercuri și joi (17, 18 și 19 iulie), la stadionul "Farul". 


În fiecare zi, se vor organiza câte două acțiuni de selecție, una la ora 10.00 și alta la ora 17.00. Persoană de contact: antrenor Dumitru Faitaș. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5045 secunde