SSC Farul, deplasare la Tulcea. Un nou atacant pentru Petre Grigoraș

448
SSC Farul, deplasare la Tulcea. Un nou atacant pentru Petre Grigoraș - sscfarul-1524151549.jpg

Articole de la același autor

Echipa SSC Farul Constanța va juca astăzi, de la ora 17, pe stadionul "Delta" din Tulcea, împotriva echipei gazdă Delta Dobrogea, într-o partidă contând pentru etapa a XXl-a a Ligii a lll-a. 


În urma egalului cu Progresul Spartac București (1-1), de runda precedentă, SSC Farul este obligată să nu mai facă niciun pas greșit dacă vrea să promoveze în Liga a ll-a. 


De partea cealaltă, formația din Tulcea se află pe penultima poziție și luptă pentru salvarea de la retrogradare. 


SSC Farul l-a transferat pe jucătorul de origine africană Momodou Lamin Jallow, 19 ani, un atacant venit de la Kalonji Soccer Academy (KSA) din Statele Unite ale Americii, căruia i-a oferit un contract pentru restul de șase meciuri rămase din acest sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. 


Este al treilea jucător care ajunge la Constanța pe filiera americano-africană, după cei doi jucători din centrul apărării lui Petre Grigoraș, Lamine Diakite și Kwadwo Twumasi. Un al patrulea jucător, Kofi Twumasi, a ajuns vara trecută la campioana României, FC Viitorul. 


"Este un jucător care a mai trecut pe la Concordia Chiajna și Turnu Măgurele. A stat o săptămână în probe la Constanța, iar antrenorul a decis să îl păstrăm, fiind convins de calitățile sale", a declarat Georges Muzaca, directorul de relații publice al SSC Farul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5851 secunde