SSC Farul Constanța își continuă marșul spre liga secundă

433
SSC Farul Constanța își continuă marșul spre liga secundă - sscfarul-1520783580.jpg

Articole de la același autor

SSC Farul Constanța a debutat cu dreptul, sâmbătă, în prima etapă a returului Ligii a lll-a, la Techirghiol, împotriva celor de la FC Voluntari ll, reușind să se impună la scor de neprezentare, 3-0 (1-0).


Golurile victoriei au fost marcate de Lamine Diakite (min.18), Alin Cârstocea (min. 43) și Alexandru Grigoraș (min. 68). De asemenea, în minutul 35, Alexandru Grigoraș a ratat o lovitură de la 11 metri, obținută de Adrian Pătulea. Din minutul 79, oaspeții au evoluat în inferioritate numerică după eliminarea căpitanului Vlad Gîsă, pentru un fault extrem de dur.


Iată jucătorii trimiși în teren de antrenorul constănțenilor, Petre Grigoraș: Gurău - Iani, Diakite, Kwadwo, Vântu (min. 70, Zamfir) - Cârstocea (min. 58, Florea), Tudorică - Al. Grigoraș (căpitan), R. Stănescu, Călințaru (min. 62, V.Șicu) - Pătulea (min. 56, Dragu).
În urma acestei victorii, SSC Farul rămâne pe poziția a doua a clasamentului, cu 35 de puncte, cu două mai puține decât Progresul 1944 Spartac, cea care s-a impus în această rundă, acasă, împotriva Sportului Chiscani, scor 2-0 (2-0).


În etapa următoare, pe 17 martie, SSC Farul Constanța va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Agricola Borcea, ocupanta locului 10, cu 11 puncte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4328 secunde