Sportul românesc, din nou îndoliat. A murit antrenorul Angheluș Beșleagă

Duminică, 29 Noiembrie 2020, 15:42
131
Nici nu s-au stins bine ecourile morţii preşedintelui CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan, că sportul românesc este din nou îndoliat.

Sâmbătă, 28 noiembrie, la ora 9.30, a încetat din viaţă antrenorul Angheluș Beșleagă, de la secția de haltere a Liceului cu Program Sportiv Constanța. Antrenorul în vârstă de 42 de ani era internat la spitalul din Medgidia, infectat fiind cu virusul Covid-19.

„Acum câteva zile, s-a simțit rău, a fost transportat la spital, dar nu a fost internat, ci a urmat un tratament acasă. S-a simțit apoi mai rău, a ajuns la spital cu afecțiuni grave pulmonare, iar sâmbătă dimineaţă, a încetat din viață.

Este o pierdere importantă pentru sportul constănţean. Angheluş Beşleagă a fost un om dedicat meseriei, sportului, educaţiei. Atât de dedicat și pasionat de ceea ce face încât îşi transformase inclusiv casa din Nisipari în sală de antrenament pentru copiii din zonă”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, prof. Andrei Szemerjai.

XXX

Mesaje de condoleanţe au mai transmis Elena Frîncu, Ilie Floroiu, Sorin Başturea şi colectivul de la CS Farul, dar şi preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad: „Sincere condoleanţe familiei! Drum lin, Angheluş, Dumnezeu să te odihnească în pace!” Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2296 secunde