Sportivii paralimpici, la Trofeul Tineretului

191
Sportivii paralimpici, la Trofeul Tineretului - sportivii-1566227838.jpg

Articole de la același autor

În perioada 12-16 august, la Constanța, a avut loc Trofeul Tineretului, competiție destinată persoanelor cu dizabilități. 
Luni, 12 august, chiar de Ziua Internațională a Tineretului, membrii AJCSPH s-au întrecut în locația Centrului de zi Arka, la tenis de masă, simplu și dublu, turneu care a propus meciuri spectaculoase. 


La turneul de simplu, George Banciu, jucător în scaunul cu rotile, și-a adjudecat trofeul pentru al treilea an la rând, demonstrând încă o dată că este cel mai bun sportive paralimpic la această disciplină. 


Marți, 13 august, Trofeul Tineretului s-a mutat la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, acolo unde au avut loc turneele de darts și tir cu arcul. Nicușor Toader a cucerit medalia de aur la darts, în timp ce, la tir cu arcul, marele învingător al zilei a fost Bogdan Severin. 


Vineri, 16 august, pe plaja Blanco din stațiunea Mamaia, au avut loc turneele de pentaque, volei pe plajă, atletism și tenis de plajă. 


Nicușor Toader, Anișoara Dascălu și Bogdan Severin au fost și aici laureații evenimentului. 
Președintele Asociației Județene Constanța a Sportului Persoanelor cu Handicap, Ion Gembășanu, a ținut la finalul concursului să mulțumească autorităților locale și tuturor celor care s-au implicat în organizarea Trofeului Tineretului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4995 secunde