Sportivii nord-coreeni care au participat la JO pot ajunge după gratii. Motivul este uimitor

613
Sportivii nord-coreeni care au participat la JO pot ajunge după gratii. Motivul este uimitor - corea-1519052466.jpg

Articole recomandate

Englezii de la Daily Mail au făcut o dezvăluire incredibilă. Sportivii care au reprezentat Coreea de Nord la Jocurile Olimpice pot ajunge la închisoare, iar motivul este unul uimitor.


Kim Jong-un îi poate pedepsi pe cei 22 de sportivi pentru că nu au cucerit nicio medalie la Jocurile Olimpice. Nu ar fi pentru prima oară când se întâmplă așa ceva în Coreea de Nord.


În 1966, echipa de fotbal care a participat la Campionatul Mondial a fost trimisă într-un lagăr de bunicul actualului dictator, Kim Il Sung. Atunci, nord-coreenii au fost eliminați în sferturi de Portugalia.


Culmea e că atunci Coreea de Nord a obținut calificarea în sferturi, după ce a bătut Italia în grupe (1-0). Mai mult, asiaticii au fost aproape de o nouă bombă. I-au condus pe lusitani cu 3-0, până când Eusebio și-a intrat în rol.


Marea vedetă a portughezilor a marcat patru goluri și europenii s-au impus cu un nesperat 5-3.


La urechile dictatorului ar fi ajuns vorbe cum că jucătorii s-au distrat cu femei și băutură înainte de meciul cu Portugalia, astfel că acesta a ales să îi trimită pe toți într-un lagăr.


22 de sportivi are delegația Coreei de Nord, care în schimb a deplasat la Pyeongchang 229 de majorete. Din delegația Nordului face parte, pe lângă mai mulți oficiali de rang înalt, și sora președintelui comunist. Aceasta este prima reprezentantă a familiei prezidențiale care merge în Sud, în cadrul unei delegații conduse de șeful de stat onorific al Coreei de Nord.


Aceasta reprezintă a opta participare a nord-coreenilor la Jocurile Olimpice de iarnă, în timp ce Coreea de Sud se află la a 18-a participare. Jocurile Olimpice de iarnă vor avea loc în perioada 9 - 25 februarie, la Pyeongchang (Coreea de Sud).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9503 secunde