Sportivii de la Izvorani, rezultate negative la testele Covid-19

Joi, 28 Mai 2020
149
Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) a anunțat, miercuri, că testele făcute tuturor sportivilor din loturile olimpice care se pregătesc la Izvorani au rezultate negative la Covid-19.

"Toți sportivii și membrii colectivelor tehnice ale loturilor olimpice ale României, care se pregătesc în cantonament închis la Complexul Olimpic Sydney 2000, din Izvorani, au fost testați în această săptămână și toți au trecut cu bine testul nCOV - RT - PCR (pentru detectarea coronavirusului SARS-CoV-2). Rezultatele au fost negative", a anunțat COSR.

Au fost testați și membrii personalului medical al complexului sportiv, iar testele au fost negative și în cazul acestora. Astfel de teste au fost făcute și pentru angajații bazei sportive.

La Izvorani, se pregătesc, din 19 mai, mai multe loturi olimpice, între care sportivi din disciplinele gimnastică, natație, atletism, lupte, canotaj, canoe, judo etc.

În baza de la Izvorani se află și doi sportivi constănțeni: gimnasta Maria Holbură și luptătorul Răzvan Arnăut. Pagina a fost generata in 0.2378 secunde