Mai multe ştiri online:

Sportivii de la CS Farul și LPS „Nicolae Rotaru“, premiați de Consiliul Local

Ştire online publicată Vineri, 16 Februarie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Ieri, la sala „Remus Opreanu” a Palatului administrativ, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Constanța. Aflate pe ordinea de zi, cele două proiecte de hotărâre privind premierea sportivilor și antrenorilor constănțeni pentru rezultate deosebite obținute în cea de-a doua parte a anului 2017 au fost aprobate.

Pentru premierea sportivilor de la CS Farul și a antrenorilor săi, au fost alocați aproximativ 230.000 de lei. Cu sume cuprinse între 3.500 lei și 30.000 de lei au fost recompensați medaliații la Campionatul European de seniori și juniori la gimnastică aerobică, de la Ancona, la Campionatul European de juniori ll, l și tineret și cei de la Campionatul European de navomodelism.

Cel de-al doilea proiect i-a privit direct pe jucătorul de tenis de masă Cristian Pletea, legitimat la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța, și antrenorul Andrei Filimon. Pentru cele două medalii de bronz obținute la Campionatul Mondial, fiecare dintre cei doi a primit către 4.000 de lei. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8618 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7167 secunde