Sportivii constănțeni au dominat Naționalele de Kung-Fu

154
Sportivii constănțeni au dominat Naționalele de Kung-Fu - sportiviikungfu-1446401137.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, la sala Casei de Cultură din Mangalia, s-au desfășurat întrecerile ediția 2015 ale Campionatului Național de Kung-Fu, la probele de "Sanda" individual, "Total-Contact Fighting" individual, "Taolu Tradițional", "Luptă Tradițională" și "Taichi Tradițional" la individual și duo-sincron. 


Competiția s-a desfășurat pe durata a șapte ore, cu participarea a 54 de sportivi, din opt cluburi înregistrate la Federația Română de Arte Marțiale de Contact (președinte, Shihan Dorel Bulearcă). 


Delegația dobrogeană a fost formată din sportivi de la următoarele cluburi: CS Marea Neagră Constanța (președinte, Florin Iordănoaia), CSA Axiopolis Sport Cernavodă (director, Dan Petre), CS Noua Generație Mangalia (președinte, Ciprian Broască) și CS Wushu-Maxx Mangalia (președinte, Titi Vartolomei). 


Sportivii constănțeni au cucerit 19 medalii de aur, 18 de argint și 10 de bronz. 


"Chiar dacă a fost o participare redusă, cauzată de lipsa fondurilor, meciurile la probele de full-contact «Sanda» și «Total-Contact Fighting» au fost foarte disputate, multe terminându-se înainte de limită cu KO sau KD (knock-down). Sportivii din județul Constanța au dominat campionatul, chiar dacă au fost mai puțini ca număr față de cei din alte județe. Din cele 34 de categorii de vârstă, au obținut 19 locuri I. De remarcat este faptul că unii dintre sportivi au participat la șase probe, de la cele de «luptă imaginară», până la cele de «full-contact». Cele mai multe titluri de campion național le-a obținut sportivul Tudor Bocai, de la CS Marea Neagră Constanța", a declarat Florin Iordănoaia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6878 secunde