Mai multe ştiri online:

Sportivi din 20 de țări vor lua startul celei de-a zecea ediții a TriChallenge Mamaia

Ştire online publicată Sâmbătă, 11 August 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Cea mai mare com-petiție de triatlon din Sud-Estul Europei va avea loc la Mamaia, în perioada 14-16 septembrie. Organizatorii TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță că 20 de țări din întreaga lume vor fi reprezentate la startul celor trei zile de competiții, din cadrul celei de-a zecea ediții a evenimentului.


Peste 500 de sportivi s-au înscris, deja, la startul competiției, iar organizatorii mizează pe o prezență a peste 2.000 de pasionați de mișcare, la Mamaia. TriChallenge reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța standard de half-triathlon. 


Mai mult, în premieră, în cadrul competiției, se vor desfășura trei campionate naționale: Campionatul Național pe distanța half-triathlon, Campionatul Național de Sprint și Campionatul Național de Aquatlon. În plus, TriChallenge va reprezenta o etapă premium, în cadrul Cupei României Bittnet RTS.


Până în prezent, TriChallenge Mamaia a fost și gazda a două cupe Europene, ajungând astfel pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.trichallenge.ro și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/TriathlonChallenge. TriChallenge este un eveniment organizat de către Smartatletic, finanțat de Primăria Constanța, având ca sponsori: Skoda, Intersport și TYR si parteneri PowerBar, Dorna, Vega Hotel, Felt, Gral Medical și FreeWheel. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8596 secunde