Sportiv român de performanță, ucis cu bestialitate într-un pub

170
Sportiv român de performanță, ucis cu bestialitate într-un pub - 00057146large-1405258794.jpg

Articole recomandate

Un sportiv de performanță a fost ucis în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un pub din municipiul Slatina. Din primele cercetări, se pare că scandalul ar fi fost cauzat de agresor, care nu se află la primul conflict cu legea. Băiatul ucis se numește Cristian Mihăiță Gălbenușe, are de 24 de ani, este boxer de performanță și este nepotul lui Constantin Gălbenușe, cel mai titrat antrenor de box din județul Olt ce activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

Scandalul ar fi fost declanșat de către un grup de rromi aflat la acel moment în localul anterior menționat al căror comportament îi inoportuna pe ceilalți clienți. Potrivit declarațiilor unor martori, patronul barului ar fi încercat să îi convingă pe scandalagii că atitudinea lor îi deranjează pe ceilalți clienți, dar membrii grupului au continuat să se simtă "ca acasă". Drept urmare, patronul localului a apelat la ajutorul unei persoane pe care o mai chemase în ajutor în câteva situații similare.


Persoana chemată în ajutor a fost Cristian Mihăiță Gălbenușe, de 24 de ani, boxer de performanță, nepot al lui Constantin Gălbenușe, cel mai titrat antrenor de box din județul Olt ce activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina. Tânărul sportiv, cunoscut ca având un comportament calm, ar fi încercat, la rândul său, să tempereze atmosfera și să îi convingă pe clienții recalcitranți să părăsească în liniște barul, dar, în schimb, s-a ales cu mai multe lovituri de cuțit.


Nu era la primul conflict cu ei, iar tatăl îndurerat al fostului sportiv a declarat că aceștia îl vânau demult pe Cristi. Mai mult, Vasile Gălbenușe este convins că totul a fost premeditat și că fiul lui a fost asasinat, scrie fanatik.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.152 secunde