Sport Forum, investiția de la Constanța

3706
4
Sport Forum, investiția  de la Constanța - sport3-1332429902.jpg
În 1998, profesorul Paul Neagu a decis să investească și în orașul său natal, iar din 2001, la Constanța, funcționează centrul de terapie Sport Forum.

"Am considerat ca o datorie morală să fac ceva și pentru constănțeni. Am mulți prieteni foarte buni aici, la malul mării, și îl amintesc în primul rând pe doctorul Gheorghe Dumitru, specialist de marcă al fiziologiei. Vreau să îi mulțumesc doctorului Dumitru pentru faptul că mi-a recomandat-o, pentru postul de coordonator al centrului, pe Daniela Marcu, una dintre cele trei foste stu-dente ale sale care au luat nota 10 la Fiziologie. Fac această meserie cu plăcere, scurtele vizite la Constanța sunt ca un hobby, mă relaxez ajutând oameni", ne explică profesorul Neagu.

Iar printre cei pe care i-a ajutat, punându-i sau repunându-i pe picioare, se numără și gimnasta Cătălina Ponor, multiplă campioană olimpică și mondială, care, după terapia efectuată aici, a revenit în lotul național și are ca obiectiv un loc pe podium la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

"Corpul omenesc, aparat al mișcării, rămâne sănătos atât timp cât există mișcare, exercițiu fizic. Celor care vin în centrul nostru, după primele analize, din care extragem informații precise, le oferim posibilitatea de a se antrena punctual. Constănțenii trebuie să știe că atrofia musculară începe chiar de la vârsta de 25 de ani. Un om obișnuit, la vârsta de 50 de ani, are cu 10% mai puțin din masa musculară, iar până la 70 de ani, mai pierde încă 40 de procente. Pentru un corp sănătos, întreținerea masei musculare este cheia succesului. Mișcarea este un element al vieții, ea conferă libertate fizică și mentală", apre-ciază Paul Neagu. 

Comentează știrea

jimmy
30 mai 2012
sport

intr-adevar miscarea,sportul este si va deveni o necesitate pt fiecare om care vrea sa simta ca traieste bine,ca iubeste viata pana la urma ca se iubeste pe sine,asta si printr-o alimentatie corecta.Dar cum noi traim intr - o permanenta viteza,criza de timp,am gasit in body time,un refugiu al calitati si un conglomerat de ceea ce avem noi nevoie, adica, miscare in doar 20 minute,foarte intens,cu antrenor personal,intr-o sala privata,in care imi fac antrenamentul singur,unde mi sa explicat detailat si chiar am primit reale sfaturi cu privire la cum trebui sa mananc,ce sa mananc,si cand sa mananc,unde m -am simtit bine si am plecat altfel de cum am ajuns acolo adica uitand de greutatile si stresul zilnic,de aceea vi-l recomand cu siguranta ca un posibil partener de viata BODY-TIME,str.dragoslavele nr 38 CONSTANTA http://www.body-time.com

gaby
30 mai 2012
comentariu

da f interesant ce a gasit jimmy,si chiar voi incerca sa gasesc si sa aflu mai multe de cat ne-a dat dansul in stire mai asteptam astfel de stiri

bianca
31 mai 2012
comentariu

f.f.f.interesanta stirea de mai sus...stiri ca astea ne am dori in fiecare zi,, eu chiar am fost acolo ca sa ma conving si am fost extrem de incantata, din toate punctele de vedere,si va recomand cu mare caldura sa -l vizitati si dv-stra pt ca m am gasit acolo cu o prietena care avea deja 4 sedinte la body-time cu rezultate evidente,fara a tine cont de laudele celor de dinainte,doar de a celor facute fara interes,simtite direct pe pielea lor.

Adi
3 iunie 2012
Body Time

Ce se face exact la body time. Me se pare interesant e cu programare sau se poate veni oricand? Unde primesc mai multe detaili?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6051 secunde