Sport extern

913
Mutu va lipsi între 10 și 14 zile
Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, va lipsi între 10 și 14 zile după accidentarea suferită, sâmbătă, în partida din campionat cu Cesena.
Mutu a suferit o miotendinită de gradul întâi, fără ca mușchiul adductor lung să fie afectat, așa cum se crezuse inițial, când s-a estimat că jucătorul va fi indisponibil o lună.
"Nu îmi este bine, dar voi trece și peste această problemă cu ajutorul familiei, a lui Consuelo, a copiilor mei și a mamei mele, care este în Italia. Toți sunt alături de mine", a spus Mutu.

Contra lui AC Milan, "Chivu a jucat fără convingere"
Agenția Datasport a scris că fundașul Cristian Chivu a jucat fără convingere în partida pe care echipa sa, Internazionale Milano, a pierdut-o, duminică, pe teren propriu, scor 0-1, în fața lui AC Milan, în etapa a 12-a a campionatului Italiei.
Sursa citată i-a acordat nota 5,5 internaționalului român, la fel ca și site-urile sportevai.it și calcio mercato.it. "Chivu a jucat fără convingere și a avut puține urcări în ofensivă", a scris Datasport.

Messi crede că Xavi și Iniesta merită Balonul de Aur
Internaționalul argentinian Lionel Messi a declarat despre Xavi și Iniesta, coechipierii săi de la FC Barcelona, că ar merita Balonul de Aur 2010, trofeu care va fi acordat pe 10 ianuarie 2011.
"Sigur că ultima Cupă Mondială va cântări greu în decizia finală de acordare a trofeului. Din acest punct de vedere, Xavi și Iniesta sunt avantajați față de mine. Dacă nu voi câștiga eu trofeul, sper să o facă unul dintre cei doi. Merită!", a declarat Messi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Cristi Chivu, tată pentru a doua oară
Sâmbătă, 02 Octombrie 2010
Stire din Sport : Adrian Mutu, tată pentru a patra oară
Vineri, 03 Septembrie 2010
Stire din Sport : Start către EURO 2012
Pagina a fost generata in 0.6279 secunde