Sport extern

229
Valentino Rossi, prima victorie din 2010
Campionatul mondial la motociclism, italianul Valentino Rossi (Yamaha), s-a impus în Marele Premiu al Qatarului, prima cursă a sezonului, trecând linia de sosire cu peste o secundă în fața coechipierului său Jorge Lorenzo. Cu această ocazie, Rossi (31 de ani) a obținut a 104-a victorie din carieră (a 78-a la clasa regină).

Variante pentru înlocuirea lui Manuel Pellegrini
Antrenorul lui Real Madrid, Manuel Pellegrini, va fi înlocuit, după ce echipa din capitala Spaniei este în pericol să încheie sezonul fără niciun trofeu, deși a făcut investiții majore. Printre cei care i-ar putea lua locul tehnicianului chilian se numără Jose Mourinho, Rafa Benitez, Luis Felipe Scolari sau Fabio Capello.

A murit primul campion olimpic al natației franceze
Sportivul care a cucerit, în 1952, la Helsinki, prima medalie olimpică de aur a natației franceze, Jean Boiteaux, a murit, la vârsta de 76 de ani, după ce a căzut dintr-un copac din grădina casei sale din Bordeaux. La Jocurile Olimpice de la Helsinki, Boiteaux avea 19 ani și s-a impus în proba de 400 m liber.

Patronii lui Liverpool vor să vândă clubul
Patronii americani ai lui Liverpool, Tom Hicks și George Gillett, intenționează să vândă clubul, forțați de problemele financiare cu care se confruntă. Cei doi au devenit proprietarii echipei engleze acum doi ani, contra sumei de 435 de milioane de lire sterline, mare parte din acești bani fiind împrumutați de la bănci.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Aprilie 2010
Stire din Sport : Doamne, ce-ai avut cu noi?
Pagina a fost generata in 2.6108 secunde