Sport extern

193

Articole recomandate

Lada, noul partener al Renault F1
Echipa de Formula 1 Renault a anunțat, ieri, că a încheiat un parteneriat prin care marca rusă Lada va fi vizibilă, în sezonul 2010, pe monoposturile formației și pe echipamentul pilotului Vitali Petrov. Renault a cumpărat în 2007 o participație de 25 la sută la compania rusă AvtoVAZ. Cea mai cunoscută marcă a AvtoVAZ este Lada.

Politicenii francezi cer demiterea lui Domenech
Selecționerul Raymond Domenech i-a exasperat până și pe politicienii francezi. Prezent la amicalul cu Spania (0-2), în care Franța s-au prezentat iar lamentabil, deputatul Francois-Michel Gonnot i-a trimis o scrisoare secretarului de stat însărcinat cu Sporturile, Rama Yade, în care i-a cerut îndepărtarea selecționerului.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit la Real Madrid
Sume exorbitante în conturile celor de la Real Madrid! Jucătorii lui Pellegrini câștigă în total peste 77 de milioane de euro și asta doar din contracte, fără bonusuri, prime sau drepturi de imagine! Cel mai bine plătit este Cristiano Ronaldo, cu 9,5 milioane de euro pe sezon, urmat de Kaka, al cărui salariu este de nouă milioane de euro.

20.000 de sârbi la meciul de Cupa Davis cu SUA
Peste 20.000 de sârbi îi așteaptă pe americani în infernul de la Belgrad, de la meciul Serbia - SUA, din Cupa Davis. Gazda întâlnirii este Beogradska Arena (25.000 de locuri). Celelalte întâlniri din primul tur al Grupei Mondiale: Franța - Germania, Rusia - India, Suedia - Argentina, Croația - Ecuador, Belgia - Cehia, Chile - Israel.

Selecționerul Olandei și-a prelungit contractul
Selecționerul Naționalei de fotbal a Olandei, Bert van Marwijk, și-a prelungit contractul până după Campionatul European din 2012. Van Marwijk a devenit antrenorul Olandei după Euro 2008, când l-a înlocuit pe Marco van Basten.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.1359 secunde