Sport extern

212

Articole recomandate

Un șeic vrea să preia Real Madrid
Șeicul care deține Manchester City, Mansour bin Zayed Al Nahyan, vrea să achiziționeze, contra unui miliard de euro, Real Madrid, desemnat de FIFA cel mai reprezentativ club al secolului XX. Din acest motiv, echipa nu poate fi vândută, potrivit reglementărilor FIFA, dar șeicul vrea să profite de alte portițe ale regulamentelor pentru a prelua clubul. Pe de altă parte, UEFA interzice ca aceeași persoană să dețină două echipe, astfel că Manchester City i-ar putea rămâne unui alt reprezentant al familiei regale.
Altfel, președintele Realului, Florentino Perez, vrea să mai achiziționeze trei jucători de marcă: Kun Aguero (Atletico Madrid), David Villa (Valencia) și Wayne Rooney (Manchester United).

Fundaș de la Valencia, reținut de poliție
Fundașul portughez al Valenciei, Miguel Monteiro, a fost reținut de poliție după ce, alături de mai mulți prieteni, a încercat să intre într-o discotecă, deși aceasta era închisă.
Agenții de securitate au intervenit și s-a produs o busculadă, fiind auzite și mai multe focuri de armă, iar un glonț a lovit o mașină aflată în parcare. Același grup de persoane a revenit la discotecă după două ore, în jurul orei 7 dimineața, atunci fiind reținuți de poliție și transportați la o secție pentru a fi identificați.
Fotbalistul și mai mulți prieteni ai lui au fost eliberați după câteva ore, dar unul dintre bărbații din grup a rămas în arest, deoarece avea asupra lui o armă pentru care nu avea permis.

Rio Ferdinand, în continuare incert
Fundașul lui Manchester United Rio Ferdinand a făcut mai multe injecții pentru a reduce durerile pe care le are la spate, iar antrenorul echipei, Sir Alex Ferguson, afirmă că nu știe când stoperul va reveni pe teren.
Ferdinand, în vârstă de 31 de ani, a jucat în opt partide în acest sezon și a ratat alte 13. Fotbalistul nu a putut evolua nici în amicalul Angliei cu Brazilia, dar jucătorul a dat asigurări că va fi complet apt pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Decembrie 2009
Stire din Sport : Rețeta fericirii
Pagina a fost generata in 1.9861 secunde