Campionatul Național de înot

Speranțe la medalii pentru înotătorii constănțeni

516
1
Speranțe la medalii pentru înotătorii constănțeni - sperante-1458675362.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până dumi-nică, la Bacău, are loc Campionatul Național de înot în bazin de 50 metri, destinat seniorilor, tineretului și juniorilor. Constanța este reprezentată la această competiție de 10 sportivi, atât în proba seniorilor, cât și în cea a juniorilor. 


La seniori vor participa Răzvan Grădinaru (antrenor Anca Buzbuchi) și Atila Abibula (antrenor Veronica Macovei), iar în întrecerea la juniori vor lua startul Alexandra Radu și Mara Constantin, legitimați la CS Farul, Mihai Popescu, Cristian Tranulea, Adrian Stoicescu, Răz-van Constantin, Andreea Vlaicu și Simina Stroe, de la Palatul Copiilor, toți fiind pregătiți de Octavian Tileagă.


"Toată lumea se gândește la medalii, trebuie să credem și să sperăm la clasări cât mai bune. Acum depinde și de șansă, de adversari, de emoțiile înotătorilor noștri. Pornim cu un moral ridicat, toți copiii se simt bine, sunt pregătiți. După lista de start afișată recent, consider că avem șanse bune la medalii", ne-a declarat Octavian Tileagă.


Comentează știrea

Mihai
24 martie 2016
Sportivi

Chiar dacă articolul e scris în urma unui interviu ( sau mai ales din această cauză) o minimă verificare pe site- ul federației v- ar fi salvat imaginea! Constanța Nu e reprezentată de 10 sportivi! Tot din Constanța mai participă sportivi de la alte 2 cluburi ! Nu vă spun care pentru că că e treaba dvs să faceți investigații iar scopul meu nu era publicitar ci doar să vă spun că nu v-ați făcut treaba la standardul cerut de o asemenea publicație! Ați produs o dezinformare prin omisiune! Altfe, toată stima!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4857 secunde