Speranța moare ultima! HCDS așteaptă o minune în Cupa EHF

296
Speranța moare ultima! HCDS așteaptă o minune în Cupa EHF - speranta-1553550887.jpg

Articole de la același autor

Cu toate că a pierdut duelul cu Holstebro, din week-end, la Sala Sporturilor, scor 22-28, HC Dobrogea Sud Constanța păstrează șanse - teoretice - la calificarea în sferturile Cupei EHF. Scenariul este unul de domeniul SF-ului, însă calculele matematice ne arată că "delfinii" depind de trei factori. 


Cum nu mai poate prinde primul loc în grupă, HCDS poate să se concentreze doar pe poziția secundă. În "sferturi" merg trei din cele patru formații care termină pe locul secund în grupele lor. Două dintre grupe sunt sigure că vor trimite echipe mai departe: Grupa A (Fuchse Berlin și Saint Raphael) și Grupa B (Tatabanya, Nexe/Hannover). Ultimul loc se va alege între Grupele C și D. Ca HC Dobrogea Sud Constanța să meargă mai departe, are nevoie ca Holstebro să piardă acasă cu Cuenca (30 martie, ora 14), HCDS să se impună pe terenul celor de la FC Porto cu cel puțin zece goluri diferență, iar GOG Handbal să piardă deplasarea cu Granollers (31 martie, ora 20). 


Fără cele trei condiții, aventura în Cupa EHF s-a încheiat pentru HCDS. De partea cealaltă, danezii pot merge mai departe dacă Granollers bate pe GOG Handbal, iar ei înving pe Cuenca în ultima etapă, departajarea fiind făcută milimetric, la golaveraj. 


Doi jucători convocați la "Naționala" B 
Lotul național de seniori B la handbal se va reuni, în perioada 7-11 aprilie, la Târgoviște, acolo unde va susține un stagiu de pregătire. În lotul de 18 jucători convocați la această acțiune se regăsesc și doi jucători de HC Dobrogea Sud: extrema stângă Vencel Csog (21 de ani), jucător cu evoluții apreciate la malul mării, și portarul Dan Vasile (21 de ani), care este împrumutat de HCDS la CSM Făgăraș în această parte secundă de sezon și unde se descurcă mai mult decât onorabil, fiind văzut urmașul lui Ionuț Stănescu în poarta Constanței și a echipei naționale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.287 secunde