Daniel Carpo, căpitanul Stejarilor București:

"Sper să facem un meci reușit la Leeds"

665
Căpitanul selecționatei Stejarii București, Daniel Carpo, a declarat că meciul de la Leeds, ultimul din Challenge Cup, programat duminică, 23 ianuarie, va fi foarte greu, dar rugbiștii români vor face tot ceea ce le va sta în putință pentru a scoate un rezultat onorabil.
"Suntem în fața unui meci greu, la Leeds. Venim după jocul de la Parma, unul mai ușor (n.r. - și totuși, pierdut cu 12-16), în care ne-am acomodat cu atmosfera partidelor foarte importante. Sper să facem un meci reușit la Leeds, mergem să ne jucăm șansa. Noi încercăm în Challenge Cup să căpătăm cât mai multă experiență, să avem meciuri foarte puternice, la fel cum au și cei care joacă în campionate din străinătate, în Franța sau în Anglia. Cu cât obținem victorii sau puncte bonus, cu atât este mai bine", a declarat rugbistul Farului.
Carpo este de părere că anul competițional internațional 2011, marcat de desfășurarea Cupei Mondiale, este foarte important.
"Tocmai aici stă rolul echipei a doua a României, ea încearcă să alimenteze prima formație. Pentru colegii mei, sunt importante toate aceste meciuri. Îmi doresc să joace cu mai multă încredere, vreau să se exprime mai mult în teren, deoarece fiecare are șansa lui, fiecare are ocazia să fie selecționat în prima echipă reprezentativă. Este foarte bine că ne-am calificat la Cupa Mondială din Noua Zeelandă. Trebuie să tratăm serios meciurile următoare, din Cupa Europeană a Națiunilor. La Cupa Mondială, avem o grupă cu adversari puternici, dar vom încerca să ne prezentăm cât mai bine", a explicat Daniel Carpo.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Farul l-a transferat pe Alexandru Vâlcu
Pagina a fost generata in 0.2986 secunde