Spectacol realizat de constănțeni în Campionatul Național de karting

1063

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat a fost unul plin de peripeții pentru cei doi piloți constănțeni, frații George și Răzvan Onoaie, ce au luat startul în cea de-a patra etapă a Campionatului Național de karting, de pe circuitul de la Prejmer (județul Brașov).
 
La Clasa Kid, George a reușit să urce pe ultima treaptă a podiumului, după un concurs mai puțin norocos. Pilotul de doar șase ani a intrat în coliziune cu Eric Zlăteanu, nereușind să mai prindă plutonul fruntaș. Prima poziție i-a revenit lui Tudor Drăgan, cel care s-a impus detașat. 


La Clasa Mini, fratele mai mare Răzvan a terminat pe locul 3, iar în prefinală a fost lovit într-o manieră greu de explicat de către un alt pilot, Raul Pop, în linie dreaptă, și a fost scos de pe traseu, terminând abia pe locul al 5-lea. În finală, talentatul pilot în vârstă de 11 ani a intrat rapid în cursa pentru medalii, însă a întâmpinat o ripostă dârză din partea lui Marco Bota. În lupta pentru locul trei, în cele 12 runde ale întrecerii, între cei doi au existat nouă depășiri, oferind duelul întrecerilor de la Prejmer. Într-un final, pilotul clubului de karting CRG România, coordonat de Bogdan Mihăescu, s-a impus și a terminat pe trei. 


"Este frustrant să observi că există persoane care nu își asumă anumite gesturi. La Clasa Mini, în prefinală, Pop l-a lovit pe Răzvan și l-a scos de pe traseu. Aveam pretenția măcar să aibă tăria de a recunoaște. Este păcat că încă se apelează la astfel de trucuri murdare pentru a-ți învinge oponenții. Trecând peste acest aspect, sunt mulțumit de cum au rulat George și Răzvan. Mi-a plăcut chiar și Marco Bota, cel cu care s-a luptat Răzvan. Au demonstrat amândoi o maturitate și o dorință imensă de victorie, ambii fiind felicitați la final și de către Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv", a declarat Bogdan Onoaie, tatăl celor doi piloți de karting. 


În urma duelului dintre cei doi sportivi, s-a decis ca ambii să primească medalii, pentru spectacolul și dorința arătată pe întreaga durată a cursei. 


v v v


Evenimentul de la Prejmer s-a desfășurat în memoria celei care a fost Mihaela Urucu-Brîncoveanu, arbitru în cadrul Colegiului București, decedată în urmă cu două săptămâni, la vârsta de doar 32 de ani. 
Următoare etapă a CN este programată în zilele de 17 și 18 septembrie, la București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3858 secunde