Spectacol la Sala Sporturilor. Foști baschetbaliști ai Farulului, onorați

352
Spectacol la Sala Sporturilor. Foști baschetbaliști ai Farulului, onorați - spectacol2-1576183845.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța va avea parte de un meci extrem de important sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu va primi vizita CSM-ului Târgu Jiu, însă nu acesta este evenimentul principal al zilei. 


Înainte de partidă, Primăria Municipiului Constanța, împreună cu conducerea BC Athletic și Asociația Județeană de Baschet, va onora foștii sportivi ai echipei de baschet din cadrul CS Farul Constanța. Evenimentul va reuni foști sportivi care reprezintă idoli și exemple în viață, jucători exponențiali care și-au pus amprenta în baschetul de la malul mării. 


Momentul festiv va avea și o componentă caritabilă, vor fi strânse și jucării care vor ajunge prin United Hands Romania la copiii din centrele de plasament ale județului nostru, cât și la familiile de la sate. 


Căsuța Happy Foto Photobooth va imortaliza momentele cu "Gladiatorii din Tomis" de la finalul meciului, precum și zâmbetele de dinainte și din pauza meciului. 


"Jucători exponențiali care ne-au fost idoli și exemple în viață, oameni de baschet care și-au pus amprenta în baschetul de la malul mării vor fi alături de noi într-un eveniment în care vom readuce culorile alb-albastru în față, ocazie cu care vom strânge și jucării care vor ajunge prin Hands Romania la copiii din centrele de plasament ale județului nostru, dar și la familiile de la sate. 


Gala va preceda penultimul meci de pe teren propriu din acest an al «Gladiatorilor din Tomis», BC Athletic - CSM Târgu Jiu", a transmis conducerea Baschet Club Athletic. 


XXX 
Meciul cu CS Municipal Târgu Jiu este unul foarte important pentru BC Athletic. Cu o eventuală victorie, "Gladiatorii din Tomis" vor avea ocazia să urce în clasament. 


În momentul de față, BC Athletic este pe locul 5 în clasamentul Grupei B a Ligii Naționale, cu 12 puncte, având trei victorii și șase înfrângeri. De partea cealaltă, adversarii de la CSM Târgu Jiu sunt pe locul 6, cu același număr de puncte și același număr de victorii precum constănțenii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5219 secunde