Spectacol la Campionatul Naţional de tenis de masă

220
Spectacol la Campionatul Naţional de tenis de masă - tenismasacampionate-1612365589.jpg

Articole de la același autor

În weekend-ul trecut, la Buzău, au avut loc Campionatele Naționale de seniori. A fost spectacol în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău. La feminin, ultimul act le-a adus față în față pe constănţeanca Eliza Samara și pe frumoasa Bernadette Szocs. Meciul a fost unul extrem de echilibrat. Samara a început în forță și a condus cu 2 la 0 la seturi, dar Bernadette Szocs, mai proaspătă fizic, a întors fenomenal pentru a se impune cu 4 la 2.

La dublu feminin, perechea formată din Irina Ciobanu și Adina Diaconu și-a păstrat titlul, trecând în ultimul act de Bernadette Szocs/Andreea Dragoman cu 3-1.

La masculin, Ovidiu Ionescu de la SCM Gloria Buzău a trecut în finală cu 4-2 de Cristian Pletea (CS TT Top Star Constanța). Experiența lui Ionescu și-a spus cuvântul în momentele cheie ale jocului.

Ovidiu Ionescu şi Cristian Chiriţă au câştigat finala probei de dublu masculin, 3-1 cu Cristian Pletea/Rareş Şipoş. În finala de dublu mixt, perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs a câştigat cu 3-0 în faţa cuplului Cristian Chiriţă/Irina Ciobanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8743 secunde