Spectacol de lupte pe plajă, la Jocurile Sportive ale Mangaliei

266
Spectacol de lupte pe plajă, la Jocurile Sportive ale Mangaliei - spectacoljocurisportivemangalia-1439834767.jpg

Articole de la același autor

Pe 24 august, în sudul litoralului, se va da startul competițiilor din cadrul Jocurilor Sportive ale Mangaliei. Evenimentul se va desfășura în ultima săptămâna din august și prima din septembrie. 


La ediția de anul trecut, au participat aproximativ 1.000 de sportivi din Dobrogea și nu numai, iar la această ediție, se preconizează ca doar la competițiile de lupte pe plajă să vină aproximativ 600 de sportivi.


În fiecare an, în luna august, luptătorii dobrogeni așteaptă cu nerăbdare să se anunțe programul competițional din sudul litoralului. Pentru sportivii de performanță, aceste jocuri reprezintă o foarte bună ocazie să se antreneze sau să-și demonstreze încă o dată măiestria. 


Concursul de lupte pe nisip va fi organizat pe plaja "Laguna" din Mangalia. 


Anul acesta, luptătorii vor trece de două ori prin emoțiile meciurilor, căci, în perioada 24-27 august, va avea loc Cupa Callatis, competiție adresată categoriilor de copii 1, 2 și 3, iar în perioada 28-30 august, va avea loc Campionatul Național de lupte pe plajă pentru juniori și cadeți. 


"Ne bucurăm că vom organiza Naționalele de cadeți și juniori pe plaja din Mangalia. Cupa Callatis este la a 29-a ediție și este o competiție mult așteptată. Sportivii veniți din alte orașe vor îmbina utilul cu plăcutul. Chiar dacă toți vin având dorința de a cuceri o medalie, mai mult ca sigur se vor bucura și de mare și de soare. Avem mari speranțe că luptătorii constănțeni vor obține un număr mare de medalii. De la CS Mangalia, Andreea Ana (56 kg), cam-pioană la lupte pe plajă, nu va concura de data aceasta, deoarece, în perioada 24-30 august, va par-ticipa la Mondialele de lupte feminine pe sal-tea, unde este favorită și așteptăm aurul de la ea", a declarat, pentru "Cuget Liber", Lucian Luca, vicepreședin-tele FRL și președin-tele Asociației Sportive Municipale Callatis mg Mangalia. 


La eveniment, vor lua parte și foștii campioni olimpici Gheorghe Berceanu, Ștefan Rusu și Andrei Vasile, care vor încuraja noile talente ale luptelor românești. 


În fiecare an, Jocurile Sportive ale Mangaliei s-au desfășurat la mai multe discipline, cum ar fi șah, înot ori mai multe sporturi de echipă.


Jocurile Sportive ale Mangaliei sunt organizate de CS Mangalia, împreună cu Asociația Sportivă Municipală Callatis mg și Primăria Mangalia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5158 secunde