Sorana Cîrstea s-a retras din echipa de Fed Cup a României

169
Sorana Cîrstea s-a retras din echipa de Fed Cup a României - soranacirstea-1544455915.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (28 ani) și-a anunțat, ieri, retragerea din echipa de Fed Cup a României, prin intermediul unei postări pe Facebook.

"După 12 ani de jucat pentru România, a venit momentul să îmi anunț oficial retragerea din echipa națională de Fed Cup. La 16 ani și 14 zile am jucat primul meci, fiind și astăzi cea mai tânără debutantă din istoria țării noastre!", a afirmat sportiva, aflată în prezent pe locul 85 în clasamentul mondial feminin.

Sorana a mai spus că și-a făcut datoria și acum e momentul să predea ștafeta noii generații: "Am reprezentat cu mândrie și onoare tricolorul de fiecare dată când am avut ocazia. Simt că mi-am făcut datoria și acum este momentul să predau ștafeta noii generații! Aș vrea să mulțumesc cu această ocazie colegelor de echipă, federației, căpitanilor, antrenorilor și celor care au pus umărul la succesul nostru! Dar mai ales românilor care m-au susținut atât de frumos de-a lungul anilor!".

Sorana Cîrstea a debutat în echipa de Fed Cup în 2006, a disputat 29 meciuri, având 17 partide de simplu (11 victorii, 6 înfrângeri) și 12 de dublu (5 victorii, 7 înfrângeri).

În 2019, România va juca în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup cu Cehia (9-10 februarie, la Ostrava), deținătoarea trofeului. Sorana Cîrstea nu a fost inclusă în echipa olimpică de tenis a României pentru JO din 2020 de la Tokyo. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2067 secunde