Sorana Cîrstea nu va participa la JO, afirmând că e accidentată

290
Sorana Cîrstea nu va participa la JO, afirmând că e accidentată - soranacirstea-1626339228.jpg

Articole recomandate

Sportiva noastră a refuzat să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo și și-a motivat decizia prin faptul că este accidentată.


"Ar fi fost o onoare să-mi reprezint țara la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă din păcate nu pot face acest lucru din cauza rupturii musculare suferite în urmă cu câteva săptămâni. Pentru mine urmează cel puțin o lună de pauză competițională și în acest moment al carierei mele prioritară este sănătatea. Am refuzat constant orice ajutor financiar din partea Federației și COSR. Dacă aș fi putut să joc aș fi făcut-o din patriotism, cum am făcut deja la Olimpiadele de la Beijing și Londra", anunța Sorana Cîrstea, pe 4 iulie.


În urmă cu două zile, pe 13 iulie, Sorana Cîrstea a postat, pe Instagram, un mesaj în care anunța că urmează o pauză de câteva săptămâni. "Privind în urmă cu recunoștință către finalul celui mai special turneu de tenis - Wimbledon. Voi lipsi câteva săptămâni, pentru a mă recupera după accidentare, dar abia aștept să revin în competiții.",  a scris Sorana Cîrstea.


În ciuda faptului că a anunțat că este accidentată, Sorana Cîrstea este așteptată să participe la turneul WTA de la Palermo, care va avea loc în periaoda 19-25 iulie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4495 secunde