Sorana Cîrstea, lăsată fără haine şi vitamine la Australian Open. „Avem o mare problemă!”

1188
Sorana Cîrstea, lăsată fără haine şi vitamine la Australian Open. „Avem o mare problemă!” - fondaustralianopenprobleme2-1611169563.jpg

Articole de la același autor

Turneul de la Australian Open stă pe un butoi cu pulbere. Există foarte mulţi tenismeni care au ajuns la Antipozi şi sunt nevoiţi să stea în carantină, fără să poată să se antreneze.

Sorana Cîrstea se află şi ea printre aceştia, iar zilele trecute sportiva noastră a răbufnit la adresa organizatorilor. De atunci şi până în prezent lucrurile s-au înrăutăţit pentru Sorana. Jucătoarea născută în Târgovişte nu poate intra în posesia echipamentului şi a vitaminelor care se află la preparatorul său fizic, Teo Cercel.

Acesta, împreună cu Adrian Cruciat, antrenorul Soranei, se află la acelaşi etaj cu sportiva însă cele două părţi nu au voie să interacţioneze. Este o situaţie extrem de dificilă, mai ales că Sorana ar trebui să consume vitaminele în fiecare zi.

„Chiar avem o mare problemă! În momentul în care ne-am cazat, nu știam că pe zborul nostru a fost un caz pozitiv și, pur și simplu, una din gențile cu echipament a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic al Soranei. Urma ca a doua zi, când ne vedeam la antrenament, să-i predăm echipamentul care trebuie să stea la ea, plus vitaminele, hainele.

Și această geantă a rămas la colegul meu, nu îi poate fi transmisă sub nicio formă Soranei, care se află pe același coridor, cu 4 camere mai jos. În niciun caz, autoritățile australiene nu vor să vină cineva să ridice geanta să i-o ducă, deoarece spun că există risc de contaminare. Practic, stăm în cameră și ne uităm pe geam”, a declarat Adrian Cruciat.

Ceea ce este absolut incredibil este faptul că Sorana nu se poate antrena şi singura modalitate de a se pregăti este să efectueze exerciţiile fizice în camera de hotel. Acest lucru nu o ajută deloc şi cel mai probabil îi va afecta evoluţia la primul turneu de Grand Slam al anului.

În geanta care ar fi trebuit să ajungă la Sorana Cîrstea se aflau şi restul hainelor pe care tenismena le avea cu ea, astfel că pur şi simplu aceasta nu se poate schimba.

Pe internet au apărut mai multe reacţii ale fanilor Soranei care spun că aceasta este o bătaie de joc la adresa ei.

Cîrstea a devenit capul revoltei de la Australian Open, susținând că nu poate fi competitivă la primul Grand Slam din 2021 fără a se antrena deloc timp de două săptămâni. În situația Soranei se află și alte jucătoare importante, cum ar fi Bianca Andreescu (Canada), Garbine Muguruza (Spania), Victoria Azarenka (Belarus), Sloane Stephens (SUA) sau Angelique Kerber (Germania).

Reamintim că pasagerii a trei curse charter care au ajuns la Melbourne au intrat într-o carantină strictă, din cauza unor teste pozitive la noul coronavirus înregistrate după sosire, iar peste 70 de jucători nu mai pot ieşi din hotel să se antreneze timp de 14 zile, înaintea turneului Australian Open, care va debuta pe 8 februarie.

Jucători de top, precum Novak Djokovic, ar fi cerut efectuarea carantinei în locuinţe private dotate cu teren de tenis, dar premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a exclus orice fel de excepţii la protocoalele impuse pentru a opri răspândirea COVID-19.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0875 secunde