Șoc în Formula 1. Sebastian Vettel a luat o decizie neașteptată

692
Șoc în Formula 1. Sebastian Vettel a luat o decizie neașteptată - socvettel-1589290426.jpg

Articole de la același autor

Pilotul german Sebastian Vettel, cvadruplu campion mondial de Formula 1, a anunțat în mod oficial, marți, că se va despărți de echipa Ferrari la finalul ediției din acest an a Campionatului Mondial, confirmând astfel zvonurile apărute anterior în presa germană, informează AFP.


"Relația mea cu Scuderia Ferrari se va încheia la finalul anului 2020. În acest sport, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile este esențial ca toate părțile implicate să fie într-o armonie perfectă. Eu și echipa am ajuns la concluzia că nu mai există această dorință comună de a rămâne împreună la sfârșitul acestui an", a precizat Vettel într-un comunicat dat publicității de echipa italiană.


În vârstă de 32 ani, Sebastian Vettel a sosit la Ferrari în 2015, după ce a cucerit patru titluri mondiale cu echipa Red Bull și visa să calce pe urmele celebrului său compatriot Michael Schumacher, care a câștigat cinci dintre cele șapte titluri din palmaresul său alături de gruparea de la Maranello. Pilotul german declarase luna trecută că ar putea semna un nou acord cu Ferrari înainte de startul actualului sezon, întârziat din cauza pandemiei de coronavirus.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7111 secunde