Trofeul Centrocoop la șah, ediția a 21-a

Sissa domină cu autoritate

350
1

Articole de la același autor

După patru runde disputate la Trofeul Centrocoop la șah, în fruntea clasamentului s-au instalat, cu punctaj maxim, jucătorii de la CS Sissa Constanța, Marian Voicu și Pavel Damian.
Neînvins este și dr. Dragoș Ciornei, de la același club, dar, cu două victorii și două remize, a totalizat numai trei puncte. În runda a patra, Ciornei l-a învins pe Ion Spînoche, de la Electrica Constanța, la capătul unei partide lungi, în care ambii jucători au intrat în criză de timp.
"Runda a cincea progra-mează meciul decisiv, între locurile 1 și 2, anunțându-se o luptă îndârjită, chiar dacă cei doi jucători sunt coechipieri și se cunosc de zeci de ani. Tragerea la sorți computerizată a mai stabilit un alt meci între componenții aceleiași echipe, Ionel Linca vs. Octavian Gologan, miza fiind evitarea subsolului clasamentului", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Sissa, Antonio Rușa.
Întrecerile celei de-a 21-a ediții a Trofeului Centrocoop se desfășoară la Complexul "Acapulco" din Eforie Nord. La competiție, participă 62 de șahiști, din Germania, Rusia, Rep. Moldova și România. Arbitrajul - discret și competent - este asigurat de arbitrul internațional Radu Chirilă, din București. Sistem de joc: elvețian, 105 min. / 40 mutări + 30 min. activizare.
Următoarea competiție de anvergură este programată să înceapă pe 11 septembrie - Open Romgaz, turneu internațional dotat cu premii de 20.000 de euro, unde s-au înscris deja peste 50 de mari maeștri internaționali, record absolut.

Comentează știrea

sorin
27 iulie 2013
sah

HOȚ în costum, caută sponsori...răspunde la numele de TONY

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9666 secunde