Simona Halep, surpriză neplăcută la Australian Open

411
2
Simona Halep, surpriză neplăcută la Australian Open - simonahalep1-1453230140.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă de chinezoaica Shuai Zhang (venită din calificări), scor 4-6, 3-6, ieri, în meciul din primul tur al turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului. Meciul

s-a încheiat într-o oră și 18 minute.

Shuai Zhang a condus în primul set cu 4-0, Simona Halep a câștigat două game-uri la rând și s-a apropiat la 4-5, însă și-a pierdut serviciul și chinezoaica și-a adjudecat primul set, 6-4.

În setul secund, Zhang a câștigat primul game la zero, iar mai apoi, Simona a luat trei game-uri la rând, însă, din nefericire pentru româncă, Zhang a încheiat setul la 6-3.

Pentru participare, Simona Halep va primi 34.500 dolari australieni și 10 puncte WTA și va pierde poziția a doua în lume.

v v v

România are doar două jucătoare calificate în turul al doilea la Aussie Open, Monica Niculescu (calificată de luni) și Alexandra Dulgheru, care a dispus, ieri, de australianca Storm Sanders, scor 6-4, 6-2.

În turul secund, Niculescu o va întâlni pe rusoaica Elizaveta Kulicikova, iar Dulgheru va juca contra câștigătoarei dintre Angelique Kerber (Germania) și Misaki Doi (Japonia).

Tot ieri, Irina Begu a cedat în fața suedezei Johanna Larsson, scor 3-6, 2-6, iar Andreea Mitu a pierdut cu nemțoaica Julia Goerges, scor 3-6, 4-6. 

Comentează știrea

jj
20 ianuarie 2016
mmk

Ii trebuie un Dimitrov s-o echilibreze hormonal. Ca pe serena si rusoaica. E plina de cosuri, umbla cu maicasa dupa ea. Are nevoie de putza sa-i dea incredere. Un taur comunal. Fara gluma

john
20 ianuarie 2016
simona

Sex ul este necesitate fizioligica ....de la o anumita varsta desigur....alta inlocuire nu sa descoperit pana acu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.523 secunde