Simona Halep speră să spargă gheaţa la Australian Open

265
Simona Halep speră să spargă gheaţa la Australian Open - haleppregatiri-1611759077.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep (29 de ani) a vorbit despre carantina pe care o efectuează la Adelaide, dar și despre secretul prin care poate câștiga în premieră turneul de la Australian Open (8 – 21 februarie).

Simona Halep a stat de vorbă cu jurnaliștii australieni, oferind mai multe detalii despre carantina de la Adelaide. Deși teoretic are dreptul la cinci ore de antrenament în fiecare zi, românca spune că petrece efectiv numai două ore pe terenul de tenis.

Totodată, Halep este încrezătoare că poate sparge gheața la turneul de la „Antipozi”. Constățeanca a fost cu o mână pe trofeu în anul 2018, dar a pierdut finala cu Caroline Wozniacki (Danemarca), scor 6-7(2), 6-3, 4-6. La ediția precedentă, Simona s-a oprit în careul de ași, după 6-7(8), 5-7 în fața Garbinei Muguruza (Spania).

„Nu e ușor deloc, deoarece trebuie să stăm numai în cameră și avem voie să mergem pe teren pentru a ne antrena timp de cinci ore. Dar nu m-am antrenat mai mult de două ore pe zi până acum. În acele două ore am jucat tenis, apoi m-am întors în cameră”, a declarat Simona Halep, a doua jucătoare din clasamentul WTA, despre modul în care se pregătește pe durata carantinei de la Adelaide.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2803 secunde