Fed Cup, România - Spania

Simona Halep și Silvia Soler dispută meciul de deschidere

264
1
Simona Halep și Silvia Soler dispută  meciul de deschidere - fedcupsimonahalep-1423245114.jpg

Articole de la același autor

Meciul de deschidere al confruntării dintre România și Spania, din turul I Grupa Mondială II - Fed Cup, le are ca protagoniste pe constănțeanca Simona Halep, nr. 3 WTA, și Silvia Soler - Espinosa (67 WTA). Partida începe sâmbătă, la ora 13.00, și va putea fi urmărită în direct pe Dolce Sport. Conform tragerii la sorți efectuate vineri, în a doua întâlnire de sâmbătă, Irina Begu (34 WTA) o va avea ca adversară pe Garbine Muguruza (24 WTA).

În cadrul unei conferințe de presă de vineri, Simona Halep a declarat, citată de Agerpres: "Eram pregătită să joc și primul meci și al doilea, dar fiind primul meci, este mai bine că intru mai repede în competiție, ceea ce îmi place, și nu stau să mă gândesc prea mult la meci. Sunt pregătită să intru și să joc cel mai bun tenis al meu, sper s-o și fac. Sunt sigură că publicul va fi alături de noi, alături de mine. Să vină în număr cât mai mare ca să ne susțină, pentru că avem nevoie de ei".

Duminică, primul meci al zilei va începe la ora 12.00 și se va disputa între Halep și Muguruza, urmând ca Begu să joace cu Soler. În funcție de rezultatul înregistrat, duminică, se va juca și meciul de dublu, în care vor evolua perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu și Lara Arruabarrena/Anabel Medina-Garrigues. 

Comentează știrea

burdy
8 februarie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8464 secunde