Simona Halep și Monica Niculescu, la turneul WTA de la Doha

140
1
Simona Halep și Monica Niculescu, la turneul WTA de la Doha - simonahalep-1455954329.jpg

Articole recomandate

Jucătoarele române de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, și Monica Niculescu figurează pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 2.517.250 dolari, care va debuta luni.


Halep este a doua favorită și va intra direct în turul al doilea, fază în care o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Caroline Garcia (Franța) și o jucătoare venită din calificări. Garcia (22 ani, 38 WTA), semifinalistă la Dubai, a jucat o singură dată cu Halep, anul acesta, în optimi la Sydney, când românca s-a impus în trei seturi, cu 6-4, 2-6, 6-1.

Monica Niculescu va juca în primul tur cu Sabine Lisicki, duel care prefațează confruntarea dintre echipele celor două țări din Fed Cup (16-17 aprilie, la Cluj-Napoca, în baraj pentru Grupa Mondială). Monica (28 ani, 37 WTA) și Sabine (26 ani, 32 WTA) sunt la egalitate la duelurile directe, 3-3. Germanca a câștigat ultimele două partide.

Germanca Angelique Kerber, câștigătoarea turneului Australian Open de anul acesta, este principala favorită la Doha, unde Simona Halep a cucerit titlul în 2014, după o finală chiar cu Kerber (6-2, 6-3). Anul trecut românca nu a participat, titlul revenind cehoaicei Lucie Safarova.


Comentează știrea

Cosmin
20 februarie 2016
Oportunitatea numarul unu!

Oportunitatea numarul unu! Ascensiunea noastra fenomenala i-a convins pe toti ca suntem cei mai seriosi! Tu ai un vis fierbinte? Iti doresti succes si properitate? Vino in cea mai dinamica echipa si incepe sa castigi bani! Aici ai instruire gratuita de cea mai buna calitate si sustinere pas cu pas, chiar daca nu ai niciun fel de experienta! Cere acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4299 secunde