Simona Halep și Horia Tecău s-au calificat în turul următor la Indian Wells

251
Simona Halep și Horia Tecău s-au calificat în turul următor la Indian Wells - simonahalep-1489332710.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în turul lll al turneului WTA Premier de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale cu 6.993.450 dolari, după ce trecut, în două seturi, scor 6-4, 6-1, de croata Donna Vekic (86 WTA). Constănțeanca și-a asigurat un cec de 41.350 dolari și 65 de puncte WTA și va juca în turul următor împotriva Kristinei Mladenovic (26 WTA, Franța).
 
Simona Halep a primit o veste tristă înainte de partida cu Vekic - bunicul său a decedat. "Un tată, un socru, un bunic cu suflet de aur. Dumnezeu să te odihnească, Papule. Mereu vei fi în sufletele noastre", a scris sportiva pe pagina sa de socializare. 


În aceeași fază a competiției s-a calificat și Irina Begu (32 WTA), aceasta urmând să o întâlnească pe Karolina Pliskova (3 WTA), din Cehia. 


Și Horia Tecău își continuă aventura de la Indian Wells. Constănțeanul s-a calificat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, în optimile de finală ale probei de dublu, în urma unui succes în trei seturi, scor 6-2, 4-6, 10-6, împotriva croaților Marin Cilic/Nikola Mektic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.401 secunde