Simona Halep și-a ales echipa alături de care va începe anul 2019

270
Simona Halep  și-a ales echipa alături de care  va începe  anul 2019 - simonahalep-1545920040.jpg

Articole de la același autor

Rămasă fără antrenor după despărțirea de Darren Cahill, jucătoarea de tenis din Constanța Simona Halep și-a anunțat echipa ce o va însoți în primul turneu al anului 2019, din Australia. În loja liderului mondial al ierarhiei WTA va sta Florin Segărceanu, alături de Virginia Ruzic - manager. De asemenea, sparring-partner va fi un alt constănțean, Vasile Antonescu, fizioterapeut - Andrei Cristofor, iar preparator fizic - Teo Cercel.

★ ★ ★

Agenția poloneză de știri PAP a clasat-o pe Simona Halep pe locul 10 într-o anchetă a celor mai buni sportivi europeni ai anului 2018. Pe prima poziție s-a clasat tenismanul sârb Novak Djokovic, cu 145 de puncte. Podiumul a fost completat de fotbalistul Luka Modric (132 p), câștigător al Ligii Campionilor și al Cupei Mondiale a cluburilor cu Real Madrid și vicecampion mondial cu echipa Croației, și de britanicul Lewis Hamilton (114 p), campionul mondial de Formula 1.

Simona Halep a strâns doar 39 de puncte, fiind la egalitate cu polonezul Kamil Stoch, campion olimpic la PyeongChang.

România a avut două laureate în această anchetă de-a lungul timpului, pe gimnasta Nadia Comăneci, în 1976, și pe atleta Gabriela Szabo, în 1999.

În precedenții doi ani, titlul a fost câștigat de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5727 secunde