Simona Halep și-a aflat adversarele de la Wuhan. Care este traseul Simonei până în finală

206
Simona Halep și-a aflat adversarele de la Wuhan. Care este traseul Simonei până în finală - yze5mdu3zjuwytnlzja2m2ixotc3zgu5-1568981810.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, locul 6 WTA și favorită numărul 4, va evolua la turneul Wuhan Open direct în turul doi, fază în care o va întâlni pe Barbora Strycova sau pe Xiyu Wang.


Sportiva cehă Barbora Strycova ocupă locul 31 WTA, iar jucătoarea chineză Xiyu Wang este numărul 140 mondial și beneficiară de wild card.

Dacă va trece de Strycova sau Wang, Halep o va întâlni în turul 3 pe Dona Vekic, Victoria Azarenka sau Elena Rîbakina. De asemenea, între potențialele adversare din sferturi cel mai bine cotate sunt Kiki Bertens și Sabalenka, în timp ce în semifinale ar urma un duel cu Ashleigh Barty sau Belinda Bencic. Pe cealaltă parte de tablou se află petra Kvitova, Karolina Pliskova și Elina Svitolina, așadar Simona Halep nu se poate întâlni cu acestea decât în finală.

La competiția din China participă și liderul WTA, australianca Ashleigh Barty, care va juca în turul doi cu rusoaica Daria Kasatkina (40 WTA) sau cu sportiva franceză Caroline Garcia (30 WTA).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Septembrie 2019
Stire din Sport : Simona Halep, aproape de un nou record
Pagina a fost generata in 0.543 secunde