Simona Halep și-a aflat adversara din turul doi de la Indian Wells. Meciul va avea loc mâine

255
Simona Halep și-a aflat adversara din turul doi de la Indian Wells. Meciul va avea loc mâine - jmhhc2g9nddlmdk4otm4ogyymdjimmzi-1551966191.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua în turul doi la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells cu sportiva cehă Barbora Strycova, în timp ce Mihaela Buzărnescu, cap de serie 29, o va întâlni pe australianca Daria Gavrilova.


Barbora Strycova, locul 50 mondial, a trecut în primul tur de elvețianca Viktorija Golubici, venită din calificări și locul 82 mondial, scor 6-2, 7-6 (4).


Halep și Strycova s-au mai întâlnit de cinci ori până acum, de patru ori impunându-se sportiva din România.

Daria Gavrilova, locul 53 mondial, a trecut de ucraineanca Daiana Iastremska, locul 37, scor 6-2, 5-7, 6-2, iar în turul doi va juca în compania Mihaelei Buzărnescu, poziția 31 WTA.

Mihaela Buzărnescu și Daria Gavrilova s-au mai întâlnit o singură dată, în februarie, la turneul de la Acapulco, când s-a impus sportiva din România.

Meciurile din turul doi ale Simonei Halep și Mihaelei Buzărnescu vor avea loc mâine. Organizatorii Indian Wells urmează să anunțe azi și orele la care se vor disputa partidele. Meciurile vor fi transmise în direct de Digi Sport și online pe www.digisport.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4707 secunde