Turneul Campioanelor

Simona Halep se simte bine și se pregătește pentru super duelul cu Pliskova

Joi, 31 Octombrie 2019
155
Simona Halep a fost învinsă de Elina Svitolina și are nevoie de victorie în fața Karolinei Pliskova pentru a se putea califica în semifinalele Turneului Campioanelor. La finalul partidei cu Svitolina, Simona Halep a ținut să își liniștească fanii. 


"Sunt fericită că spatele meu este ok și pot să lupt până la final, nu mai am probleme. Nu sunt foarte dezamăgită, eu mi-am făcut jocul, dar nu m-a ajutat să câștig", a spus Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă organizate la finalul meciului cu Svitolina. 


Pentru Simona Halep există calcule simple de calificare, după ce Bianca Andreescu a abandonat din cauza unei accidentări la genunchi, în meciul cu Karolina Pliskova. Sportiva din Canada are două eșecuri și este eliminată din competiție. În acest moment, Svitolina are două victorii, în timp ce Simona Halep și Karolina Pliskova au câte un succes, după primele două meciuri. Cum campioana noastră și sportiva din Cehia se vor întâlni în ultimul meci al Grupei Violet, acesta va deveni decisiv pentru calificarea în semifinale. 


Partida dintre Simona Halep și Karolina Pliskova va avea loc astăzi, cu începere de la ora 14.00. 


Pagina a fost generata in 0.4258 secunde