Simona Halep se implică în campania "Grijă pentru copii"

742
1
Simona Halep se implică în campania

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep, nr. 3 mondial, a participat, ieri, la o conferință de presă prin care se alătură campaniei "Grijă pentru copii", implementată de Salvați Copiii România. Această campanie contribuie la dotarea maternităților din țară cu echi-pamente medicale necesare pentru îngrijirea copiilor născuți prematur. 


"Faptul că este vorba despre copii care luptă pentru viață m-a determinat să mă implic în această campanie. M-a impresionat foarte mult numărul mare de copii născuți prematur și am făcut tot posibilul să susțin această campanie. Am o relație specială cu copiii, îi iubesc. Mă bucur că pot face parte din acest proiect. Trebuie să ajutăm acești copii să supraviețuiască. Mă văd mamă cu trei copii. Îmi doresc foarte mult copii, dar voi vedea ce-mi rezervă viitorul", a declarat Simona Halep, citată de Mediafax.


Comentează știrea

Alebarim
13 februarie 2015
Oferta

Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre. Operatori calculator pentru publicare anunturi in vanzarea de carti Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti in format electronic. Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare. Se lucreaza comod de acasa, fiecare îsi stabileste programul sau de lucru. Cerinte: - cunostinte minime PC - rabdarea - seriozitate Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti traece mai intai prin instruire apoi, daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Programul este part-time. Se ofera contract legal chiar din perioada de instruire unde castigati minim 300 dolari lunar, suntem o companie serioasa de prestigiu cu multi colaboratori. Pt informatii trimiteti textul ,,INFO’’ la adresa [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1821 secunde