Simona Halep s-a calificat în finala turneului WTA de la Toronto

152
Simona Halep s-a calificat în finala turneului WTA de la Toronto - simonahalepfericitavictorie97754-1439677392.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea constănțeană de tenis, Simona Halep, s-a calificat în finala de la Toronto, dotată cu premii în valoare de 2.377.305, învingând-o cu 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani, cap de serie numărul 15, într-o partidă din penultimul act, disputată sâmbătă.



Halep s-a impus după oră și 35 minute de joc în fața lui Errani, iar calificarea în finală îi asigură un cec de 227.640 dolari și 585 de puncte WTA.

Reprezentanta țării noastre, aflată pe locul 3 în ierarhia mondială, urmează să dispute, astfel, a patra sa finală în circuitul WTA de la începutul acestui an, după cele câștigate la turneele Shenzhen (China), Dubai (Emiratele Arabe Unite) și Indian Wells (SUA), toate pe suprafață dură, ca și cel de la Toronto.

Simona Halep, urmează să lupte duminică pentru trofeul pus în joc în Canada cu învingătoarea din cea de-a doua semifinală, în care se înfruntă americanca Serena Williams, numărul unu mondial și principala favorită a turneului de la Toronto, și elvețianca Belinda Bencic, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3339 secunde